Vložit inzerát




Hlavní stránkaDům a zahradaBazényElecro Spectrum Hybrid - UV lampa

Elecro Spectrum Hybrid - UV lampa - Nabídka

Spectrum Hybrid je nově nastupující generací pro úpravu bazénové vody pomocí UV záření. Zajišťuje bezpečné prostředí v čisté vodě a zabíjí mikroorganismy, jako jsou jsou bakterie, viry, chloraminy a patogeny, které jsou ve vodě.
Název Hybrid je odvozen od použití 2 metod pro úpravu vody - klasického UV záření a technologie hydroxylových radikálů. Tyto jsou v podstatě molekulou vody s odstraněným atomem vodíku, což způsobuje, že molekula je vysoce těkavá a reaktivní. Výjimečná mobilita molekul, které vyplňují reakční komoru, vede ke zničení znečišťujících látek v jejich cestě. Jakmile hydroxylový radikál reaguje se znečišťující látkou, převede jej zpět na vodu. Spectrum Hybrid pracuje s podobnou technologii jako Quantum, ale s podstatně nižší účinností hydroxylových radikálů.
Aby byly jednotky Spectrum Hybrid připraveny pro snadnou instalaci do stávající sestavy, jsou dodávány spolu s průtokovým spínačem a indikátorem životnosti lampy (životnost 9 000 hodin); nebo s digitálním ukazatelem životnosti lampy a inteligentním dávkovacím čerpadlem.
Více informací získáte na tel. 724 13 03 23 nebo na webu http://www.elecro.cz

Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.



Jméno: Servis bazénů Brno
Telefon: +420724130323
Lokalita: Brno
Cena: 19 700 Kč
Sítě:

Topovat Editovat Smazat
Všechny inzeráty zadavatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát


Kontaktujte inzerenta




Slevové kupony

Slevové kupony do spousty eshopů, ušetřete při nakupování online.

Vape bazar

Inzerce pro všechny, kdo chtějí prodat nebo koupit elektronikou cigare