Vložit inzerát




Hlavní stránkaNábytekPostele a MatraceJak zvolit rozměry u postele z masivu?

Jak zvolit rozměry u postele z masivu? - Nabídka

Jak zvolit postel z masivu co se týče rozměrů? Především jsou to individuální potřeby zákazníka - tělesná konstituce, fyzická kondice, věk, nebo je výběr podmíněn velikostí prostoru, který je na postel vyčleněn.
Kvalitní postele z masivu Marek Migo vyrábíme v různých šířkách: 90 cm, 120 cm, 140 cm a manželské postele z masivu: 160 cm, 180 cm, 200 cm, popřípadě - nesedí li vám některý ze standardních rozměrů, lze na žádost zákazníka šířku postele přizpůsobit Vašim požadavkům.
Délku postele z masivu je nutné zvolit tak, aby bylo spaní příjemné, vždy si připočtěte k vaší výšce minimálně 20 cm, aby byl spánek co nejkomfortnější a nenaráželi jste během něj do krajů postele.
Důležitým parametrem je taktéž výška postele - u většiny postelí z masivu Marek Migo si můžete výšku lehací plochy nastavit sami a to díky polohovacímu kování. (postel Meryl, postel Rosemary, postel Vendy, postel Denis, postel Dueta, postel Marco, postel Masimo, postel Aneta). http://postelezmasivu.com/?jak-zvolit-rozmery-u-postele-z-masivu-,68

Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.



Jméno: Marek Migo
Telefon: +420608851007
Lokalita: Brno
Cena: 4 300 Kč
Sítě:

Topovat Editovat Smazat
Všechny inzeráty zadavatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát


Kontaktujte inzerenta




Slevové kupony

Slevové kupony do spousty eshopů, ušetřete při nakupování online.

Vape bazar

Inzerce pro všechny, kdo chtějí prodat nebo koupit elektronikou cigare